Klein transport

Uitgangspunt van onze diensten is dat u tevreden bent en dat wij uw wensen volledig kunnen afstemmen op onze dienstverlening. Maatwerk wordt steeds belangrijker, maar daar is wel passend materieel voor nodig.

Het is onnodig om gebruik te maken van een grote verhuiswagen indien u uitsluitend een bankstel en salontafel wilt verhuizen. Waarom groot doen indien u zelf een ruim verhuisbusje met chauffeur kunt huren? Deze verhuisservice is afgestemd op het transport van kleine partijen, omdat nu eenmaal niet iedereen een verhuiswagen met 6 stoere mannen nodig heeft. Dat noemen we een flexibele verhuisservice klein transport.

Goedkoop en professioneel verhuizen met klein transport

Afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u wilt vervoeren kunnen wij passend klein transport met chauffeur aanbieden. Bij goedkoop verhuizen telt iedere vierkante meter telt en omdat we niet meer mensen inzetten dan strikt noodzakelijk scheelt dat behoorlijk in de kosten. De verhuisservice klein transport kunnen wij aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Prijzen waar u geen moment van wakker ligt!

Ruimte is belangrijk bij klein transport en wees eerlijk: waarom zou u moeilijk doen indien u klein transport kunt inzetten voor het transport van uw dakpannen naar het andere huis of het dressoir van tante Ans naar haar zus in Limburg wilt brengen. Klein transport is ideaal. Niet in de laatste plaats omdat u zich geen breuk hoeft te sjouwen, maar ook omdat u op deze manier flink wat geld bespaart.

Snel inzetbaar klein transport

Klein transport van stoelen, tafels of tuintegels is een fluitje van een cent en dat geeft een prettig gevoel. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en een bus met chauffeur is snel inzetbaar wanneer u iets heeft gekocht bij het tuincentrum, IKEA of op marktplaats.

Wij beschikken over moderne busjes met voldoende ruimte waardoor ook uw piano onbeschadigd in het nieuwe huis wordt neergezet. Zelfs Wibi Soerjadi, de beroemde pianist, zou zorgeloos gebruik maken van de verhuisservice klein transport.

Geen rugklachten meer door klein transport

Hoe dan ook, ook voor klein transport bent u bij ons aan het goede adres. Onze mensen maken een inschatting welk materiaal moet worden ingezet en adviseren u over de mogelijkheden en voorwaarden. Helder en duidelijk, zonder toeters en bellen. U wilt immers precies weten waar u aan toe bent en niet later voor verrassingen komen te staan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte verhuisservice klein transport en wij weten zeker dat u vaker gebruik gaat maken van onze diensten. Al was het alleen maar om rugklachten te voorkomen!