VerhuisGoedkoop.nu

Verhuislift Service

Bel mij

Niwo erkend verhuisbedrijf

Goedkoop verhuislift huren:

Het huren van een verhuislift kan de ideale oplossing zijn voor mensen die verhuizen uit of naar een flatgebouw/appartementencomplex. Vooral wanneer er een lift ontbreekt kan de handig verhuislift een uitkomst bieden. Onze moderne en professionele verhuislift heeft een lengte van 33 meter en heeft een bereik tot maximaal de 11de verdieping.

Het meubelplateau van de verhuislift heeft een draagvermogen van 400kg. Daardoor kunnen dus ook de forsere goederen via de verhuislift worden vervoerd. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Heeft U Alleen Een Nieuwe Bank?

Bij VerhuisGoedkoop.NU maakt het niet uit hoeveel goederen u wilt vervoeren met onze verhuislift. U kunt ook een beroep doen op het huren van onze verhuislift als u slechts één of enkele objecten naar boven wilt brengen. Het gaat dan met name over objecten die bijvoorbeeld niet in de lift passen of te zwaar zijn om via de trap te dragen. Informeer naar de mogelijkheden rondom een verhuislift huren.

hulp bij verhuizing

Het is overigens niet altijd in alle situaties mogelijk om een verhuislift te huren of in te zetten. Dit is geheel afhankelijk van uw (toekomstige) woonsituatie.

Desgewenst kunt u via de mail een foto sturen van uw huidige of toekomstige woonsituatie. Dan krijgt u vrijblijvend advies over de inzetbaarheid van een verhuislift.
Desgewenst kunt u via de mail een foto sturen van uw huidige of toekomstige woonsituatie. Dan krijgt u vrijblijvend advies over de inzetbaarheid van een verhuislift.
Wij raden het u af om zelf een verhuislift te huren bij een verhuurbedrijf, het is misschien goedkoper maar zonder deskundige bediening is het namelijk niet zo eenvoudig om een verhuislift stevig op te stellen en veilig in gebruik te nemen. Stelt u zich voor wat er kan gebeuren als uw wasmachine van 4 hoog naar beneden komt vallen…

Een verhuislift huren bij Verhuisgoedkoop.nu

• Ook voor uw complete verhuizing
• Altijd bedient door opgeleid personeel!
• Voor losse goederen of voor gehele inboedel
• 7 dagen per week inzetbaar

Verhuislift huren met chaffeur/bediender:

VERHUISLIFT HUREN MET BESTUURDER PRIJS
Verhuislift 1 uur € 100-.
Verhuislift voor 2 uur € 150-.
Verhuislift voor 3 uur € 190.-
Verhuislift voor 8 uur € 450-.
*Voorrijkosten in overleg
  • Met liftbediening (Gediplomeerd personeel)
  • Inclusief verhuisdekens
  • Tot 33 meter / 11 hoog en max 400KG
 

Wij verhuizen onder andere in:

Scroll naar boven