VerhuisGoedkoop.nu

Senioren Verhuizing

Bel mij

Niwo erkend verhuisbedrijf

Ouderen verhuizing

Ook senioren verhuizingen behoren tot onze dienstverlening. Het verzorgen van diverse werkzaamheden die voorkomen bij een senioren verhuizing zijn vaak anders dan bij een reguliere verhuizing. Wij denken mee in de mogelijkheden en kunnen voor u ook een full service verhuizing realiseren.
Voor senioren is het in de meeste gevallen niet meer mogelijk om zelf werkzaamheden te verrichten voor, tijdens en/of na de verhuizing.
Wij nemen deze zorg graag volledig uit handen, op een manier die voor de bewoner(s) wenselijk is!

Wij zorgen er voor dat uw senioren verhuizing perfect verloopt!

Een senioren verhuizing is in de meeste gevallen niet eenvoudig. Vaak zijn er toch zeer waardevolle spullen aanwezig die met de grootste zorg moeten worden overgebracht naar de nieuwe woning. Daarnaast is het natuurlijk zo dat het verhuizen op oudere leeftijd lang niet altijd een vrijwillige keuze is. Wanneer iemand naar een verzorgingshuis moet verhuizen, dan is het in de meeste gevallen nodig een aanzienlijk deel van de inboedel achter te laten, eenvoudigweg omdat de nieuwe kamer of aanleunwoning te klein is om voor alle meubelen een plek te vinden. Het kan pijnlijk zijn om afstand te doen van de meubels. Wanneer er een restinboedel is, dan kunnen wij deze uit de woning verwijderen en afvoeren. Dit is mogelijk wanneer de eigenaar van de restinboedel niet aanwezig is, zodat veel leed kan worden bespaard.
Een senioren verhuizing kan van begin tot eind door ons worden verzorgd. Indien gewenst kan de complete inboedel worden vervoerd en de verhuisdozen worden in/uitgepakt. Wij zorgen er graag voor dat de betreffende persoon zich direct thuis voelt in de nieuwe woning. Het kan zijn dat het nodig is enkele elektronica aan te sluiten of zwaardere objecten naar een bovenverdieping te tillen. Kortom, er komt een zee aan werkzaamheden voorbij bij senioren verhuizingen. Wij zetten ons volledig in om de verhuizing zo eenvoudig en soepel mogelijk te laten verlopen. De voorkomende werkzaamheden zijn dan ook bespreekbaar en kunnen in de offerte worden opgenomen.
Wij staan altijd voor u klaar!
VerhuisGoedkoop.nu heeft een ruime ervaring met senioren verhuizingen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat een verhuizing een stressvolle periode is en houding rekening met de emoties die voorkomen bij de verhuizing. Wij handelen met respect voor de inboedel en met respect voor de bewoner(s). Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek om de verhuizing door te nemen en een eventueel plan op te stellen. Natuurlijk bent u altijd welkom om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij staan altijd graag voor u klaar.
Wij zijn 7 dagen per week, flexibel inzetbaar.
Vakkundig en goedkoop verhuizen in uw regio:

• Met onze verhuisservice is uw inboedel goed verzekerd
• Laten inpakken of (de)montage werkzaamheden zijn geen probleem
• Het snelste en goedkoopste verhuisbedrijf in uw regio
• Verhuislift service

Onze tarieven:

OPTIES 2 VERHUIZERS 3 VERHUIZERS
Losse verhuizer € 30.- € 50.- per uur € 70.- per uur
Meubelbak 21m³ € 100.- per uur € 125.- per uur
Vrachtwagen 32m³ € 159.- per uur € 199.- per uur
Vrachtwagen 42m³ € 199.- per uur € 229.- per uur
Verhuislift N.O.T.K N.O.T.K

Wij verhuizen onder andere in:

Scroll naar boven