VerhuisGoedkoop.nu

Wat kost een verhuizing

Bel mij

Niwo erkend verhuisbedrijf

Wat kost een gemiddelde verhuizing?

Wat kost een betaalbare verhuizing

Verhuizen is een grote beslissing, en de prijs die u betaalt om te verhuizen is een kleine factor met een groot prijskaartje. Maar hoeveel kost nou eingelijk de verhuizing? Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het bepalen van hoeveel u moet betalen om te verhuizen.

 

Betaalbaar proffesioneel verhuisbedrijf

U kunt het beste professionele verhuisbedrijf voor u kiezen, of u kunt gewoon een verhuiswagen nemen en het zelf regelen. De afstand van uw verhuizing zal ook een rol spelen; verhuizen naar de andere kant van het land zal aanzienlijk duurder zijn dan verhuizen naar een stad dichtbij.

In dit artikel zullen we u helpen de gemiddelde kosten van verhuizers te achterhalen, en wat voor soort verhuishulp geschikt is voor u, zodat u uw verhuisbudget kunt berekenen en het betaalbaar voor elkaar kunt krijgen.

Gerelateerd: Verhuiscalculator

Gemiddelde kosten van verhuizingen
Het nationale gemiddelde kosten van een verhuizing zijn ongeveer € 450.- met een gemiddeld van € 450.- tot € 2150.-. Let wel op, dit is prijsschatting voor een 2-persoons verhuisteam dat een lokale verhuizing van minder dan 50 kilometer uitvoert. Voor lange afstand verhuizingen, zijn de gemiddelde kosten voor de verhuizing tussen de € 550.- en € 2250.- . Als u een verhuizing buiten het land uitvoert, zijn er twee dingen die u moet doen wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt:
Vraag of het verhuisbedrijf dat u overweegt ook lange afstand verhuizingen uitvoert (sommige doen dat helemaal niet, terwijl andere dit werk uitbesteden).

Eis dat het bedrijf een persoonlijke prijsopgave doet (als u deze belangrijke stap niet uitvoert, kunt u op de verhuisdag voor een onaangename financiële verrassing komen te staan). 

Onze tarieven:

OPTIES 2 VERHUIZERS 3 VERHUIZERS
Losse verhuizer € 30.- € 50.- per uur € 70.- per uur
Meubelbak 21m³ € 100.- per uur € 125.- per uur
Vrachtwagen 32m³ € 159.- per uur € 199.- per uur
Vrachtwagen 42m³ € 199.- per uur € 229.- per uur
Verhuislift N.O.T.K N.O.T.K
Scroll naar boven