Een verhuisservice met contact

Wij begrijpen heel goed dat de meeste mensen op zien als een berg tegen een verhuizing. Behalve de rompslomp rond een verhuizing, de rommel en de hectiek is er ook nog wat anders. Een verhuizing betekent het afsluiten van een fase. Een fase waarin mensen van de een op de andere dag voor een voldongen feit komen te staan om hun huis te gaan verlaten en morgen in een ander huis te gaan wonen. Een ander huis met een andere keuken, een andere hal, een andere tuin en andere mensen in de buurt. Leuk en spannend tegelijkertijd.

Tijdens die verhuisdag zijn wij niet alleen bezig met de checklist verhuizen en uw inventaris, maar hebben uiteraard ook contact met u. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen hebben we geleerd dat een verhuizing behalve leuk en spannend, ook ingrijpend kan zijn en daarom hechten onze opdrachtgevers terecht veel waarde aan het contact dat ze hebben met onze verhuizers. Een verhuisservice met contact.

Verhuizen is mensenwerk

Of het nu een zakelijke verhuizing is, een projectverhuizing of de verhuizing van uw moeder naar een bejaardenflat, wij begrijpen dat iedere verhuizing anders is. Zakelijk en snel, blij en uitbundig of nerveus en verdrietig. Hoe dan ook, wij kennen de verschillen, weten hoe lastig een verhuizing kan zijn en kunnen snel een inschatting maken van de situatie.

Ja, Ik wil een prijsopgave ontvangen!

Verhuizen is mensenwerk met aandacht voor kristal en porselein, maar ook voor emoties. Vaak vinden mensen het prettig om voortdurend op de hoogte te worden gehouden van vorderingen en knelpunten en weer anderen zoeken het café op en laten de klus helemaal aan ons over. Een verhuisservice is mensenwerk.

  • Voordelige verhuizers
  • Ervaren verhuizers
  • Flexibele verhuizers
  • Verhuizers met knowhow
  • Verhuizers met visie
  • Verhuizers met begrip

Breed inzetbare verhuisservice

Bij ons verhuisbedrijf kunt u ervoor kiezen om de gehele verhuizing aan ons over te laten en ook het inpakwerk uit te besteden. Weer anderen doen dat laatste zelf of maken alleen gebruik van onze verhuisservice transport om alleen de grote meubelstukken te verhuizen. Wij zijn thuis in alle denkbare verhuizingen en alles wat daar direct mee te maken heeft. Binnen Nederland verhuizen wij u van Texel naar Appelscha en van Middelburg naar Jisp, maar ook buiten Nederland zijn we trots op ons netwerk, trots op tevreden klanten en trots op onze ervaren verhuizers.

Daarnaast zijn we inzetbaar op vele terreinen. Denk aan klein transport, denk aan particuliere ontruimingen, denk aan seniorenverhuizingen of denk aan opslag. Opslag? Jazeker. U kunt bij ons te allen tijde uw inventaris opslaan tegen zeer gunstige voorwaarden. En dat is vooral handig, wanneer u nog niet direct terecht kunt in uw droomvilla in Toscane. U slaat uw inventaris gewoon even op in onze beveiligde en schone ruimte en over twee maanden brengt u in alle rust uw inventaris naar Toscane.

Goedkoop verhuizen tegen zonnige prijzen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat wij u helpen met het transport, terwijl u alvast geniet van het zonnige Italiaanse klimaat. Onze prijzen zijn overigens ook zonnig te noemen. Dat komt omdat wij efficiënt verhuizen met vaklui die bol staan van de ervaring en gebruik maken van moderne hulpmiddelen als verhuiswagen met hydraulische lift, verhuisnet of katrol en natuurlijk ook van alle denkbare inpakmaterialen als noppenfolie, verhuisdozen, archiefdozen, kleding- en garderobedozen of snijkarton.

Morgen begrijpt u waarom

Tegen een verhuizing hoeft u niet langer op te zien als tegen een berg. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij zullen u binnen 24 uur laten weten waar u aan toe bent.

Ja, Ik wil een prijsopgave ontvangen!