VerhuisGoedkoop.nu

Goedkoop Verhuizen

Bel mij

Niwo erkend verhuisbedrijf

VerhuisGoedkoop.nu is één van de goedkoopste verhuis bedrijven van Nederland, maar wel met de beste service!

Wij verzorgen uw verhuizing van a tot z van inpakken, uitpakken, demonteren, monteren of uw wasmachine en of droger aansluiten. Geen probleem wij doen dit graag voor u! Kortom wilt u een verhuizing zonder stress en gedoe, in de avond of in het weekend? Boek uw verhuizing bij ons en onze top verhuizers staan snel bij u voor de deur!

Onze verhuiswagens:

Wij beschikken over meerdere verhuiswagens, wagens met en zonder laadklep van 16m³ tot 50m³. Tevens zijn al onze wagens voorzien van lat om lat betimmering zodat we altijd uw spullen goed vast kunnen zetten, onze wagens hebben ook altijd ruim voldoende spanbanden, verhuisdekens, en meubelhondje ’s zodat u spullen zo veilig mogelijk worden getransporteerd.

VerhuisGoedkoop.nu biedt u de beste en goedkoopste verhuisservice van Nederland aan.

Wilt u graag meer weten over onze prijzen of een vaste prijs afspreken? Vraag eenvoudig online direct een uitgebreide offerte aan en verhuis goedkoop en snel met VerhuisGoedkoop.nu! Vraag eenvoudig online direct een snelle offerte aan en verhuis goedkoop en snel met VerhuisGoedkoop.nu! Of bel direct: 070 4300 980

Onze tarieven:

OPTIES 2 VERHUIZERS 3 VERHUIZERS
Losse verhuizer € 30.- € 50.- per uur € 70.- per uur
Meubelbak 21m³ € 100.- per uur € 125.- per uur
Vrachtwagen 32m³ € 159.- per uur € 199.- per uur
Vrachtwagen 42m³ € 199.- per uur € 229.- per uur
Verhuislift N.O.T.K N.O.T.K

Veel gestelde vragen/FAQ :

Ja zeker! niks is ons te gek met ons ruime wagenpark is het grootste item wat we mee kunnen nemen 10 meter! en het zwaarste 15000kilo, pas het niet naar boven of is het te zwaar dan zetten wij zelfs graag een lift of een kraan in.

Scroll naar boven