VerhuisGoedkoop.nu

Verhuis Opslag Huren

Tijdens een verhuizing heeft u plek nodig om uw spullen veilig en vertrouwd op te kunnen slaan. Bij VerhuisGoedkoop.nu helpen wij u graag aan een opslag tijdens en na de verhuizing huren.

Bij een verhuizing kan heel veel gebeuren, en resulteert daarom ook in erg veel tijd, moeite en stress. Vaak hebben mensen hun huis al verkocht maar zullen ze toch nog een paar maanden moeten wachten voordat ze in hun nieuwe huis kunnen intrekken. Maar wat uw reden ook is, het kan nou eenmaal voorkomen dat u tijdelijk een opslag moet huren.

 

Gelukkig heeft VerhuisGoedkoop.nu voor u meerdere diensten om de gehele verhuizing zo soepel en stressloos te laten verlopen. Één van deze diensten is de mogelijkheid om bij ons een tijdelijke verhuis opslag te huren voor een eerlijke en betaalbare prijs. Wij nemen op deze manier niet alleen de verhuizing uit handen, maar indien gewenst ook de gehele opslag.

Altijd dicht bij huis

U kunt gemakkelijk en veilig uw spullen opslaan door een verhuis opslag te huren bij VerhuisGoedkoop in de Randstad! Wij zitten gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Hierdoor zijn wij altijd dicht bij u in de buurt, en hoeft u nooit echt afscheid te nemen van uw dierbare spullen. Ook buiten de randstad is voor ons geen probleem. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, en wanneer we bij u langs kunnen komen, kunt u vandaag nog een uitgebreide offerte aanvragen! Zo weet u snel wat u te wachten staat, en kunnen wij binnen een korte tijd aan de slag.

 

Goedkoop spullen opslaan is hiervoor nog nooit zo makkelijk geweest. Tijdens de verhuizing regelen wij voor u een plek bij één van onze opslaglocaties. Deze locaties zijn beveiligd en altijd droog, zodat u weet met zekerheid dat er niks kan gebeuren met uw kostbare spullen. En omdat wij niet voor niets VerhuisGoedkoop heten, krijgt u wanneer u bij ons een verhuis opslag huurt de eerste maand gratis!*

 

Bij ons kunt u ten alle tijden terecht voor alle soorten meubilair en spullen die u tijdens een verhuizing mogelijk zou moeten opslaan. Meubels zoals kasten, tv’s, bankstellen, noem het maar op; bij ons kan het. Bij VerhuisGoedkoop.nu worden alle meubels en spullen veilig, verwarmd en vochtvrij opgeslagen. Wij verzorgen het allemaal graag voor u. Voor vragen over het gewenste formaat en ruimte kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons via onze website.

 

Wij komen graag bij u langs!

Geen tijd of zin om de spullen zelf te komen brengen? Daarvoor zijn wij uiteraard VerhuisGoedkoop.nu! U maakt met ons gemakkelijk een afspraak via onze website door een uitgebreide offerte aan te vragen en wij komen graag bij u langs om het gewenste meubilair en witgoed te vervoeren naar de afgesproken opslag. Bij ons kunt u zowel overdag als in de avond een afspraak maken om uw spullen te verhuizen. Ook zijn wij de enige in Nederland die anoniem verhuizen bieden! Kort gezegd, als u een verhuis opslag huurt bij VerhuisGoedkoop weet u dat u goed zit.

 

*bij een minimale huurperiode van 3 maanden.

Scroll naar boven