VerhuisGoedkoop.nu

Grote Spullen Verhuizen

Bent u van plan te gaan verhuizen, of al ermee bezig en moet u grote spullen zien te verhuizen? VerhuisGoedkoop.nu verhuist graag al uw grote spullen voor een eerlijke prijs, met de beste service!

Tijdens een verhuizing moet veel gebeuren, en wij begrijpen dat dit een grote en zware klus kan zijn. Zeker als u veel grote en zware spullen moet verhuizen vereist dit sterke verhuizers, en ook verhuisbussen en soms zelfs een verhuislift. Daarom biedt een verhuisbedrijf voor uw situatie een uitkomst, en bij VerhuisGoedkoop.nu helpen wij u graag met al uw grote spullen en meubilair verhuizen.

 

Door een geschikt verhuisbedrijf in te huren zoals VerhuisGoedkoop.nu weet u zeker dat uw gehele verhuizing van A tot Z wordt verzorgd door ervaren verhuizers met jarenlange ervaring in het vak. Wij bespreken de gehele verhuizing met u, zodat u niet voor onverwachte verrassingen of kosten komt te staan. Wij begrijpen dat een verhuizing een stressvolle situatie kan zijn, en willen het daarom zo makkelijk mogelijk voor u maken door onze diensten tot uw beschikking te stellen.

Al onze diensten zijn ontwikkeld om uw verhuizing binnen een zo kort mogelijke tijd succesvol te laten verlopen, zodat u zich kunt focussen op de andere belangrijke aspecten die bij een verhuizing horen, zoals het papierwerk, adreswijziging, etc. Wanneer u voor VerhuisGoedkoop.nu kiest heeft u beschikking tot niet alleen de beste verhuizers in het vak, maar ook verhuiswagens op maat met al het benodigde materiaal om uw grote spullen vast te zetten, en zelfs een verhuislift wanneer u woont op een verhoogde verdieping.

Over onze verhuiswagens

Wij beschikken over meerdere verhuiswagens, wagens met en zonder laadklep van 16m³ tot 32m³. Tevens zijn al onze wagens voorzien van lat om lat betimmering zodat we altijd uw spullen goed vast kunnen zetten, maar onze wagens hebben ook altijd ruim voldoende spanbanden, verhuisdekens, en meubelhondjes, zodat wij u spullen met de grootste zorg kunnen vervoeren!

Een verhuislift voor uw verhuizing

Bij VerhuisGoedkoop.nu heeft u ook de keuze om een verhuislift bij ons te huren! Deze komen wij graag voor u op afspraak op uw gekozen locatie en tijd installeren en ook zelfs voor u bieden. Onze getrainde professionals hebben al veel mensen voor u geholpen met grote spullen verhuizen door ze veilig en schadeloos naar beneden te halen van een verhoogde verdieping.

Onze verhuisliften hebben een bereik tot en met de 8ste verdieping, en bieden iedereen een uitkomst die van hun verdieping grote spullen zoals een bank, kast, tafel of ander groot meubilair naar de begane grond willen helpen.

Waarom u kiest voor VerhuisGoedkoop.nu

Voor iedereen die een stressloze en soepele verhuizing wilt is VerhuisGoedkoop.nu altijd het perfecte antwoord. Onze services gaan verder wanneer andere al gestopt waren, en bieden u alle nodige stappen voor een verhuizing zonder stress en gedoe. Onze prijzen worden altijd netjes van te voren afgesproken, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook hebben wij beschikking tot verhuiswagens en verhuisliften waarmee wij al uw meubilair en witgoed kunnen vervoeren naar uw aangewezen locatie.

Onze tarieven:

OPTIES 2 VERHUIZERS 3 VERHUIZERS
Losse verhuizer € 30.- € 50.- per uur € 70.- per uur
Meubelbak 21m³ € 100.- per uur € 125.- per uur
Vrachtwagen 32m³ € 159.- per uur € 199.- per uur
Vrachtwagen 42m³ € 199.- per uur € 229.- per uur
Verhuislift N.O.T.K N.O.T.K
Scroll naar boven